Wandelcoaching

Ik ben werkzaam als wandelcoach voor Liberi. Dat doe ik vanuit psychomotorische therapie. Dit is een ervaringsgerichte en vaak inzichtgevende vorm van therapie die zich speciaal richt op wat je lichaam aangeeft: lichamelijke spanningen, lichaamstaal, lichaamshouding, je manier van bewegen, ademhaling en lichaamsbeleving. Voor meer informatie over deze vorm als therapie, kijk dan eens hier. En kijk hier voor een video waarin ik uitleg wat ik doe tijdens de wandelcoaching. 

Terugkerende thema's zijn: ontspanning, lichaamsbewustwording, assertiviteit, vertrouwen, contact maken, grenzen aangeven in relaties, agressieregulatie, samenwerking en ruimte geven aan jezelf en de ander. 


Advies fysieke en mentale belasting

Als ergonoom (specialisaties: fysiek en gedrag) houd ik me bezig met het zodanig vormgeven van de omgeving en het werk dat werknemers optimaal kunnen presteren. Ik richt mij vooral op werkstress en fysieke belasting, op afdeling- en organisatieniveau. Ik hanteer daarbij een participatieve aanpak, dat werknemers in beweging zet en uitnodigt om mee te gaan in een andere manier van werken. Ook hierbij maak ik gebruik van ervaringsgerichte werkvormen.